Home > X Error > X Error Badpixmap Invalid Pixmap Parameter 4

X Error Badpixmap Invalid Pixmap Parameter 4

Index Nav: [DateIndex] [SubjectIndex] [AuthorIndex] [ThreadIndex] Message Nav: [DatePrev][DateNext] [ThreadPrev][ThreadNext] Other format: [Raw text] X Error: BadMatch (Invalid Parameter attributes) From: Neeraj Sahu To: cygwin at I'm assuming there's a config file I need to fix but, I have no idea where it might be. SELinux is running at setenforce 0, as recommended for checking errors. It did the same thing. http://devstude.net/x-error/x-error-badpixmap-invalid-pixmap-parameter.php

Hope that helps. Important: the problem appears only with one user! I try to run openoffice today and the following pops up in my terminal:X Error: BadValue (integer parameter out of range for operation) 2 Major opcode: 78 Minor opcode: 0 Resource Information on this is in the wiki.Thank you for the reply but, I'm not so sure that's entirely correct.

Received signal:1->'Hangup' Received signal:1->'Hangup' Received signal:1->'Hangup' Received signal:15->'Terminated' Received signal:15->'Terminated' Received signal:15->'Terminated' OK OK klauncher: Exiting on signal 15 klauncher: Exiting on signal 1 startkde: Running shutdown scripts... flyingdutchman13th May 2015, 05:31 PMHmm, This is why I usually install RCS and check any config files into a local RCS repo before changing them. Comment 1 Dario Andres 2008-12-30 15:20:40 UTC The crash is probably related/duplicate of bug 163538 Comment 2 Dario Andres 2008-12-30 15:21:25 UTC The crash is probably related/duplicate of bug 163538 (related

by shelxcns » Thu Jan 24, 2008 5:32 pm I upgraded to 2.3.1 last week and everything was running just fine as of Monday. bluedevil-monolithic: Fatal IO error: client killed marriedto5113th May 2015, 08:06 AMSince this only occurs for one user, try the following... Perhaps security-tagged only? I agree you should not run a graphical desktop as root but, individual applications do get run as root pretty frequently.Again, search the wiki.

User community support forum for Apache OpenOffice, LibreOffice and all the OpenOffice.org derivatives Skip to content Advanced search Board index ‹ Getting started ‹ Install, Setup and Troubleshooting ‹ Linux Change Comment 7 Christoph Feck 2010-08-30 01:07:38 UTC *** This bug has been marked as a duplicate of bug 237936 *** Format For Printing -XML -Clone This Bug -Top of page Home Good question. antonucc13th May 2015, 08:35 AMReally THANK YOU for your suggestion: I have found out the cause of the problem, thus I have not done what you suggest, HOWEVER it is a

Back to Search Results WAS THIS INFORMATION HELPFUL? * Yes Somewhat No WHAT CAN WE DO TO IMPROVE THIS INFORMATION? I/O warning : failed to load external entity "/home/vantonuccio/.qalculate/eurofxref-daily.xml" I/O warning : failed to load external entity "/home/vantonuccio/.qalculate/eurofxref-daily.xml" /usr/bin/skype: unrecognized option '-session' Dropbox is already running! It is extremely slow even to complete simple commands like ls -l. antonucc13th May 2015, 02:38 PMAfter inspecting the ~/.tcshrc file, I have isolated the problem.

Anyone know what I need to do? Thanks Last edited by MickeyRat (2015-04-05 11:04:38) Some cause happiness wherever they go; others whenever they go.- Oscar Wilde Offline #2 2015-04-05 03:34:43 Scimmia Bug Wrangler Registered: 2012-09-01 Posts: 5,263 Re: Some cause happiness wherever they go; others whenever they go.- Oscar Wilde Offline Pages: 1 Index »Applications & Desktop Environments »Can't run QT4 applications as root [SOLVED] Board footer Jump to If you see the following X errors:X Error: BadPixmap (invalid Pixmap parameter) 4Major opcode: 54 (X_FreePixmap)Resource id: 0x10000000X Error: RenderBadPicture (invalid Picture parameter) 153Extension: 139 (RENDER)Minor opcode: 7 (RenderFreePicture)Resource id: 0x10000000with

Thanks!!! http://devstude.net/x-error/x-error-badgc-invalid-gc-parameter-13.php All messages belong to and are the opinion of their respective authors.KDE and K Desktop Environment are trademarks of KDE e.V. • For more details, contact the Forum Administrators. Copyright © 2005-2016 Schrödinger, LLC Privacy Policies Terms of Use FCOI Policy Log In EULA TwitterGoogle PlusLinked InYoutube Arch Linux HomePackagesForumsWikiBugsAURDownload Index Rules Search Register Login You are not logged in. However, you might have performance issues if you try to display large complex systems, as the CPU will be doing the graphics card's job in this software OpenGL mode.

  • It is giving the follwoing X error messages mentioned below: X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8 Major opcode: 148 Minor opcode: 6 Resource id: 0xc00174 kwin: User timestamp, initial:4961062 kwin:
  • Press Ctrl-Alt f2 to switch to a virtual console.
  • Description Albert Hofkamp 2008-12-30 09:46:43 UTC Version: 4.1.3 (KDE 4.1.3) (using KDE 4.1.3) Compiler: gcc OS: Linux Installed from: Fedora RPMs I have a very small and high image (4 pixels
  • Log in as the user that KDE crashes for.
  • QPainter::begin: Paint device returned engine == 0, type: 2 QPainter::end: Painter not active, aborted Destroying listener Removing listener PolkitQt1::Agent::Listener(0x232b590) kmix(6922) GUIProfile::~GUIProfile: Thou shalt not delete any GUI profile.
  • Issues with installing under all Linux Distributions Post a reply 4 posts • Page 1 of 1 [Solved] X server interaction error with 2.3.1?

New PolkitAgentListener 0x21f2020 Adding new listener PolkitQt1::Agent::Listener(0x232b590) for 0x21f2020 plasma-desktop(6845)/plasma StatusNotifierItemSource::refreshCallback: DBusMenu disabled for this application virtual void NetworkManager::Device::propertyChanged(const QString&, const QVariant&) Unhandled property "AccessPoints" virtual void NetworkManager::Device::propertyChanged(const QString&, const QVariant&) I can run them under a non-root user but, that's not what I need. How would you run something like gparted which is graphical as an unprivileged user? http://devstude.net/x-error/x-error-of-failed-request-badpixmap-invalid-pixmap-parameter.php To use hardware acceleration, you need to download and install drivers from the manufacturer's web site appropriate for your graphics card and operating system.If the drivers are not available (which may

Thanks Comment 4 Albert Hofkamp 2009-08-07 20:08:11 UTC I upgraded to Fedora 11, with kolourpaint 4.2.4 (and KDE 4.2.4) I tried the Oxygen, GTK+, and Windows style, and they all give shelxcns Posts: 3Joined: Thu Jan 24, 2008 5:17 pm Top Display posts from previous: All posts1 day7 days2 weeks1 month3 months6 months1 year Sort by AuthorPost timeSubject AscendingDescending Post a Qt has caught an exception thrown from an event handler.

Comment 5 Dario Andres 2009-08-07 20:09:52 UTC Ok, changing to "normal" Comment 6 Martin Koller 2009-12-19 17:30:17 UTC Can reproduce (KDE trunk, Qt-4.6.0).

No one else has root access (work machine, but I'm the primary user and administrator), so I do not think it was someone else changing something. You must reimplement QApplication::notify() and catch all exceptions there. If this variable is left undefined, KDE communicates directly with the GPU ("direct" rendering). Something must have changed that made that necessary somewhere along the way.Again, search the wiki.

Get Our Newsletter Schrodinger. The old .tcshrc set the following environment variable: setenv LIBGL_ALWAYS_INDIRECT 1 This activated "indirect rendering", which send the commands to the X.org by GLX protocol, and then X send it to shelxcns Posts: 3Joined: Thu Jan 24, 2008 5:17 pm Top Re: X server interaction error with 2.3.1? http://devstude.net/x-error/x-error-baddrawable-invalid-pixmap-or-window-parameter-9.php To ask a question or get help, please submit a support ticket or email us at [email protected]

New Topic Ask a new question or start a discussion Find a Solution Check if your question is already answered Contact Forum Staff Get in touch with the forum before finding the solution (see below) I thought about the cleanest way to re-initialize the KDE configuration, and your suggestion seems to be the answer :) :thumb: . But when I am running it on cygwin. by shelxcns » Thu Jan 24, 2008 5:58 pm Solved - reinstalled the nvidia driver and it seems to be working fine now.