Home > X Error > X Error Badaccess Attempt To Access Private Resource Denied 10

X Error Badaccess Attempt To Access Private Resource Denied 10

Contents

If it works, we know that it works when properly authenicated. It's still kind of unexplained why it isn't a problem in tightVNC. What messages appeared there? –DK Bose May 24 at 1:22 Is askubuntu.com/questions/775517/… of any help? –DK Bose May 24 at 3:50 ok edited! Dependent bug also doesn't > seem to be resolved. check my blog

Comment 30 Iiro Laiho 2016-10-11 16:49:24 EDT Please respond if you are still maintaining this package. I'm getting thefollowing, along with a grey window:[email protected]:~$ sudo unetbootin X Error: BadAccess (attempt to access private resource denied) 10 Extension: 130 (MIT-SHM) Minor opcode: 1 (X_ShmAttach) Resource id: 0x2200002 X Since the above test doesn't work, I expected that the instructions in the link you referenced wouldn't solve the problem either, and they didn't; they effectively made -E the default. Discussion SourceForge About Site Status @sfnet_ops Powered by Apache Allura™ Find and Develop Software Create a Project Software Directory Top Downloaded Projects Community Blog @sourceforge Resources Help Site Documentation Support Request

X Error: Badshmseg (invalid Shared Segment Parameter) 128

I understand that I can withdraw my consent at any time. It seems that it ran succesfully.But Unetbootin has exactly the same behaviour.I also tried to run /usr/lib/lxpolkit/lxpolkitwhich is the exec entry inside the desktop file, and I get** (lxpolkit:4171): WARNING **: Select Articles, Forum, or Blog.

I'm now wondering whether sudo and su have anything to do with this at all. X Error: BadAccess (attempt to access private resource denied) 10 Extension: 130 (MIT-SHM) Minor opcode: 1 (X_ShmAttach) Resource id: 0x16c X Error: BadShmSeg (invalid shared segment parameter) 128 Extension: 130 (MIT-SHM) Comment 8 James Patterson 2015-06-17 15:58:10 EDT The workaround disables shared memory. Unetbootin Bad Drawable I also changed AllowRootLogin from false to true in the kdmrc file as suggested in the link you mentioned in your post.

Then I tried sudo /sbin/yast2 and YaST came up on the terminal in character mode (presumably it does this when it doesn't find a display). Qt_x11_no_mitshm Comment 13 Dušan Hokův 2015-06-29 07:19:09 EDT (In reply to James Patterson from comment #12) > @Dušan: could you open a separate bug for the bacula gui issue, then give me I use KDE, if that helpsHowever this does not seem to be related with unetbootin because I get the exact same error with systemsettings.This is the output of "sudo systemsettings":X Error: Down-voting might cost you karma, but you should consider doing so for incorrect or clearly detrimental questions and answers.

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Unetbootin Baddrawable I don't have KDE or any desktop, just i3wm. Why Linux? If the > app background got more than one colour I can see them but no controls > > I can confirm the same issue in other kubuntu 12.10 server updated

Qt_x11_no_mitshm

Remove "Title" column from list default view using power shell command How did they shoot the hostess scene? Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time. X Error: Badshmseg (invalid Shared Segment Parameter) 128 Page 1 of 3 123 Last Jump to page: Results 1 to 10 of 24 Thread: Applications in shells can't find display when running under NX Thread Tools Show Printable Version Qt_x11_no_mitshm=1 Why didn’t Japan attack the West Coast of the United States during World War II?

Details: Server: Linux OpenSUSE 12.2, with NX Free 3.5.0-11 server, running on Dell custom rack server Client: Windows 7, with NX Free 3.5.0-9 client, running on Sony VAIO Z Reply With The behavior of running xclock directly, under sudo, and under /usr/bin/xdg-su is the same in the two environments, except that under NX there are the messages Code: Warning: Missing charsets in How come this got fixed without any notifications to this bug? Can I fix this? Error: Baddrawable (invalid Pixmap Or Window Parameter) 9

  • so just su or sudo then?
  • e.g. $ id $ sudo - # unetbootin Comment 3 James Patterson 2015-06-10 03:17:49 EDT I've tried it on another computer and it's also broken there.
  • I have a feeling those have to do with whether root can go through the graphical login process in a new session.

Opened PCM device default Recording on device default is set to: 1 channels at 22050Hz Capturing! Home | New | Search | [?] | Reports | Requests | Help | NewAccount | Log In [x] | Forgot Password Login: [x] | Report Bugzilla Bug Legal Skip to I did some testing using tightVNC to see how things are different. http://devstude.net/x-error/x-error-of-failed-request-badaccess.php I'll give the bounty later when possible. –lolreppeatlol May 26 at 22:49 OK!

Comment 20 James Patterson 2015-11-17 07:32:46 EST WFM in 23 too. Unetbootin Blank Window The packager has set it up to run this way; if this doesn't work, we know it's a real bug. If I don't run it with sudo, a gksudo windowwill prompt me for my password.

share|improve this answer answered May 26 at 21:27 suraj mandalcell 1476 Wow, it worked!

Maybe a developer will look into it. Regarding your security suggestion for su: Actually I never use su, only sudo; this is only for testing. Code: sudo -E xclock if it works, the how to make it so it works without the -E switch is on this page: http://en.opensuse.org/SDB:Login_as_root if that does not work, there is Qt: Session Management Error: None Of The Authentication Protocols Specified Are Supported However I've found that the LTSP client starts Xorg in auto-configuration mode (ie.

You are no exception. Fedora 22 Authentication Rejects Password Everywhere What does it mean for the root account to be disabled in Fedora 18? Comment 6 James Patterson 2015-06-11 13:31:38 EDT Great, so we are agreed :) Since the only way to use unetbootin is with root rights, will you release an update? How much more than my mortgage should I charge for rent?

I've downloaded the Ubuntu package source, added stacktrace logging (via backtrace_symbols_fd) to rmd_error.c in rmdErrorHandler and got the following result on stderr: ----------------------------------------------- X Error: BadAccess (attempt to access private resource folder in grey color Attachment(s) by oscaroxy » Tue Jun 21, 2016 10:54 am » in ownCloud Server 9.0 0 154 by oscaroxy View the latest post Tue Jun 21, 2016 The logfile speak about right access, but can't see how to solve the problem.The logfile is :Code: Select all10-17 19:20:50:495 X Error: BadAccess (attempt to access private resource denied) 10
Maybe the maintainer can help.

more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science It's definitely an access control issue, since Code: su derry and Code: su -l derry allow the display to be used, but Code: su and Code: su -l do not. Repo name is mirall. Acknowledgement sent to Ricardo Díaz Martín : New Bug report received and forwarded.

Actual results: Expected results: Additional info: Comment 1 Kalpa Welivitigoda 2015-06-10 01:59:18 EDT I just checked with my system which is Fedora 22 64 bit and it works fine. With this fixed as of xorg-x11-server-Xorg-1.18.0-2.fc23.x86_64 unetbootin is again broken in Fedora 23. Check this bug: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.... And that would also be of no use because you have to copy/paste from the terminal in between the CODE tags.

The real failure case I care about is invocation of YaST from a KDE icon, which uses xdg-su to run YaST as root. Posting in the Forums implies acceptance of the Terms and Conditions. I get the following:** (pcmanfm:1925): WARNING **: The directory '~/Templates' doesn't exist, ignoring it Error executing command as another user: No authentication agent found.So I guess I should have a polkit Ie.

Reload to refresh your session. if I can figure out how to edit my posts, can't find the button for that (or for forum help). I have exactly the same problem. Comment 4 James Patterson 2015-06-10 04:57:45 EDT A workaround is to use: $ sudo -i # QT_X11_NO_MITSHM=1 unetbootin Comment 5 Kalpa Welivitigoda 2015-06-11 13:22:58 EDT I tried running it as root

Not the answer you're looking for? How to deal with colleague that starts arguments?